Kategori:
Dyrlæger
Vangede Bygade 128
2820 Gentofte
Danmark

Åbningstider

Annuller

2 anmeldelser af Nymose Dyreklinik

0 anmeldelser er skjulte:vis alle anmeldelser
★★★★★

Den overstående historie er et tilfælde på folk der ikke vil acceptere deres del af ansvaret for sit dyr. Man bør høre begge sider af sagen. Jeg har brugt Nymose dyreklinik i godt 20 år og han har aldrig fejl diagnositeret nogle af vores dyr. Jeg kan kun på det aller varmeste anbefale dem. Da vores kat røg i koma ville alle andre aflive den men hos Nymose sad de ved dem til den fik det bedre og det varede nogle dage. Den levede godt 17 år efter det. efterfølgende er jeg kommet der fast med både kaniner,marsvin,katte og sibiriske dværghamstrer. Han er noget af det mest reelle der findes og det vi alle ( ja hele vores familien har brugt ham) har været enormt glade for er at han tænker på dyret fremfor ejeren ... forstået således hvis han mener at dyret ikke kan behandles anbefaler han at aflive det istedet for at lade det leve et liv i smerte .. og er det i bund og grund ikke det alle ønsker for deres dyr ??? stor og varm anbefaling herfra... hvis nogen skulle læse det ovennævnte så husk at der er 2 sider til samme sag og den der råber højst har ikke nødvendigvis ret..... Sabine 33 år.

Avatar of Gfv23061981 G.
Gfv23061981 G.den nedenstående ikke ovenstående :)
Annuller

Nymose fejldiagnosticeret min hund og nu er den død

Jeg var hos Nymose 2 gange i løbet af ugen for at få hjælp, fordi min hund ikke havde det godt. Om morgenen, var jeg hos ham igen, fordi hun skreg af smerte, og jeg var desperat, og den morgen viste jeg 100% at der var noget galt og jeg holdt fast i, at han måtte gøre noget. Han henviste mig langt om længe til Københavns Dyrehospital fordi han ikke viste hvad han skulle stille op.

Det tog dem 2 minutter på Københavns Dyrehospital at finde ud af at hun havde noget med nyrerne, og efter at de havde taget nogle tests og hun var kommet i varmebehandling og i drop, fik vi svaret at der ikke var noget at gøre. Nyrerne på hende var kollapsede og alle hendes slimhinder var færdige. Jeg græd, og tænkte på hvordan Nymose havde tvangsfodret hende dagen før med en sprøjte, og kaldt hende kræsen. Her lå min lille hund, som jeg havde søgt hjælp til, flere gange i løbet af ugen, og hun ville dø inden for få timer. Vi valgte at give hende fred, og lod hende sove ind, mens vi var rundt om hende.

Jeg kan kun fraråde at bruge Nymose Dyreklinik og udover at han er inkompetent, så er han også fræk, fordi efterfølgende indrømmede han først at han havde lavet en fejl og at have ville betale de mere end 2.000 kr tilbage som jeg betalte i konsultation de 2 gange op til hun blev indlagt på Dyrehospitalet, og siden har han trukket det tilbage og oven i købet sagt at jeg selv har valgt at aflive min hund. Jeg føler mig utrolig krænket og forfærdelig behandlet. Jeg kan kun på det stærkeste fraråde Nymose Dyreklinik, da han har fejldiagnosticeret min hund og har bragt den endnu mere lidelse end den skulle have været ude for. Anne-Dorthe Kaae

Hotte steder i Gentofte

★★★★★Den overstående historie er et tilfælde på folk der ikke vil acceptere deres del af ansvaret for sit dyr. Man bør høre begge ...

★★★★★Louise er fantastisk dygtig - kun varme anbefalinger. Camilla, 36 år