Kategori:
Biler
Hårupvænget 12
8600 Silkeborg
Danmark

Åbningstider

Annuller

2 anmeldelser af Sondercars ApS

0 anmeldelser er skjulte:vis alle anmeldelser
★★★★★

Vi fandt helt sikkert den bedste pris på vores Toyota Avensis 2006 her. Den har kørt godt og uden problemer lang tid efter garanti-perioden. Da vi endelig skulle have skiftet dæk og have lavet småting, var de overraskende effektive til en i forvejen lav pris på værkstedet. Fem stjerner fra os i hvert fald.

vi har købt en bmw 850 hos sondercar i december måned , og firmaet fik en bil i bytte til en værdi af 40000 kr..men har pr dags dato 21-04-2012 endnu ikke modtaget bilen !!!! ER der andre der har lignende dårlig erfaring , hører vi gerne fra jer!!!! dælme ikke iorden !!!

Avatar of C N.
C N.Har oplevet det samme. Købte en nysynet bil. efterfølgende blev der aftalt nogle ting der skulle repareres. Rasmus havde bilen til rep. og beholdt den i næsten fem måneder, så nu er de første 6 måneder i for hold til købeloven gået. Da jeg henter bilen er Rasmus der selvfølgelig ikke. til gengæld er bilen heller ikke lavet. så nu står jeg tilbage med en bil til 80000kr. Der ikke vil kunne gå igennem syn idag prg. defekte bremser og styrekugler. Manden er en rendyrket slyngel. så PAS PÅ SONDERCARS
Annuller

Tags

Hotte steder i Silkeborg

★★★★★benyttede www.bambinopizzeria.dk her for et par dage siden og blev glædelig overrasket :) Maden var god og servicen i top!

★★★★★Vi fandt helt sikkert den bedste pris på vores Toyota Avensis 2006 her. Den har kørt godt og uden problemer lang tid efter ga...

Andre Biler i nærheden

★★★★VI HAR ALTID FÅET EN GOD SERVICE VED DEM