Kategori:
Entreprenører
Kirstinehøj 55
2770 Kastrup
Danmark

Åbningstider

Annuller

2 anmeldelser af Amager Elektrikeren A/S

0 anmeldelser er skjulte:vis alle anmeldelser
★★★★★

Vil gerne rose Amager Elektrikeren! Strømmen gik til vores køle og fryse boks for 2 dage siden om aftenen og en flink fyr ankom kort tid efter vores "nød" opkald og fixede problemet.Dejligt med hurtig og go service! Har altid benyttet dette firma og har kun haft goe oplevelser med dette firma!

Line Nielsen (Th Sørensen)

Aldrig I mit liv har jeg følt mig så snydt, som jeg gjorde efter at have haft amager elektrikeren oppe i min lejlighed!

Amager elektrikeren lavede diverse småinstallationer i min lejlighed, og brugte præcis 3 timer og 20 minutter på dette. Efterfølgende for jeg tilsendt en regning hvor jeg bliver opkrævet for 8,5 timer og en udspecificeret materialeliste hvor prisen jeg skal betale for disse materialer ligger 600% over hvad jeg kan købe dem for i en hver anden butik. Materialerne var en ting men at ligge 5 timer oveni hvad det egentlige timetal er, er helt forrykt!

Jeg ringede selvfølgelig og beklagede denne absurde udregning, men blev blot mødt af en arrogant ejer, som henviste til ankenævnet for tekniske installationer, velvidende at de tager 300 bare for at tage sagen op, og efterfølgende syn og skøn af arbejdet vil koste 2-3000. Derfor var det selvfølgelig ikke en mulighed når forskellen mellem en fair og korrekt regning og regningen modtaget fra amager elektrikeren netop var omkring de 2-3000.

Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at benytte sig af amager elektrikeren, da de vil udnytte hver eneste mulighed for at tjene maksimalt på deres kunder, som ofte har begrænset viden om el markedet og har vanskelige klagemuligheder.

Tags

Hotte steder i Kastrup

★★★★★Rigtig lækker mad.. de har fået ny hjemmeside hvor man kan bestille fra, www.esperia2770.dk det fungerer bare super.

★★★ God mad igen. Dejligt når det fungerer.

★★★★★Det er super lækker mad. Altid god service. Her får man for pengene.