Kategori:
Biludlejning
Prøvestensbroen 3
2300 København
Danmark

Åbningstider

Annuller

3 anmeldelser af Lej Et Lig

1 anmeldelse er skjult:vis alle anmeldelser

★ Biler i ulovlig stand!

Ødelagt nærlys, svag kobling og itu blinklys, var blot de mest graverende fejl ved den udtjente Transporter jeg lejede.

De opfinder, at man har lejet bilen flere dage,hvis det lige behager dem, til trods for andet står i lejekontrakten.

Så det er sådan en gratis ULOVLIG service i laver eller hvad? - Sådan bare at give jeres kunder bilerne en dag eller to før? Helt ærligt små venner, den hopper folk da heldigvis ikke på.

Lejetlig Odense/Vejle ta' jer nu gevaldigt sammen og fjern de brodne kar i jeres "virksomhed", hvis i ønsker at være en seriøs kanditat til biludlejning.

Jeg er målløs!!

  • se evt. tidligere anmeldelse af undertegnede på Trustpilot.

Advarsel til jer der overvejer at leje bil gennem lej et lig. Det er muligt det virker som en billig løsning at leje bil gennem Lej et lig. Det ender desværre ikke altid sådan. Lang historie kort: Jeg lejede en bil, hvor nøglen knækker anden gang jeg sætter den i tændingslåsen og drejer den. På helt normal vis. Vi havde bemærket den var lidt blød da vi satte den i bagklappen, men regnede dog ikke med at den ligefrem ville knække. Vi kan ikke bruge bilen og må derfor betale for en anden løsning. Lej et lig kræver efterfølgende at vi betaler for ny nøgle samt for afhentning af bilen, udover leje af en bil vi ikke kan bruge. Så alt i alt, blev det pludselig meget dyrt at leje bil hos dem. Det kan ikke altid betale sig at prøve at spare. Så vær sikker på i har råd til at miste jeres depositum, når I lejer bil her. Så dårlig service som jeg har oplevet hos dem, skal man leve længe efter.

Tags

Hotte steder i København

★★★★De kommer til tiden og leverer den vare de lover. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

★★★★★Hjalp os med at finde en gulvmand. Gjorde processen hurtig og nem. Vi sparede nok nogle kroner.