Kategori:
Fransk Restauranter
Sønderbrogade 4
8700 Horsens
Danmark

Åbningstider

Annuller

3 anmeldelser af Restaurant no. 4

0 anmeldelser er skjulte:vis alle anmeldelser

Må give Anders ret - hold dig væk. Det var et cirkus da maden skulle afhentes. Jeg har stor forståelse for den pressede situation, da alt for meget mad skulle hentes på kort tid. Min fornemmelse inde i restauranten var at forarbejdet var godt. Men at indehaveren skulle være blevet hjemme. Sikke en måde at tale til kunderne. Have jeg ikke inviteret gæster, og haft et tomt køleskab, var jeg gået igen. Maden var punktvis rigtig god! Men desværre manglede der en del af maden. Gourmet var det ikke!

Jeg har desuden stærkt på fornemmelsen at det hele blev solgt udenom kassen. Kun en enkelt kunde fik bon med i de 45 minutter jeg ventede.

Igen, stakkels personale. Kommer der ikke igen.

Hold dig langt væk fra dette sted.

Jeg har hentet mad i restauranten i forbindelse med Nytår 2012. Jeg har ikke smagt på maden endnu, men INTET kan få mig til at give dette sted andet end en dårlig bedømmelse og samtidig fraråde alle at komme der.

Ejeren, eller i hvert fald den Marokkanske del af ejerskabet eller hvor manden er fra, er en kæmpe nar og jeg sætter ALDRIG mine ben i den restaurant igen så længe han er involveret. Han råbte og skreg af kunderne og flippede fuldstændig på mig da jeg så kun havde kontanter til at betale for maden og ikke den kasse som maden kom i... -der stod en Dankortautomat på bordet som så fuldstændig funktionsduelig ud...

De andre ansatte var tydeligvis bange for ham og forsøgte at dysse ham ned uden at det hjalp. Han nægtede også at udlevere maden til mig men efter at have ventet et stykke tid og hørt på hans råben og skrigen kom nogle af de andre ansatte med maden.

Man fatter ikke at den mand vælger at arbejde i et servicefag eller at nogen personer kan holde ud at arbejde for ham mere end 5 min.

★★★★★

Fantastisk mad hvor der virkelig er kræs og kendskab for en perfekt sammensat gourmet menu. Altid god service og hyggelig atmosfære . . Vi anbefaler helt klart restaurant no. 4. .

Tags

Hotte steder i Horsens

★★★★Gode til prisen. Billige Weiner Schnitzler på ca. 500 gr. Maden var hurtig på bordet lige efter vores ankomst. Spises ovenp...

★★★★★Fantastisk mad hvor der virkelig er kræs og kendskab for en perfekt sammensat gourmet menu. Altid god service og hyggelig atm...

★★★★★Altid rigtig lækker mad! Man kan bestille på deres hjemmeside http://www.labellorestaurant.dk/ og få leveret til døren!