Eurosport Danmark ApS

Amager Strandvej 22, 2300 København, Danmark Get Directions to this spot
Amager Strandvej 22
2300 København
Danmark
+45 32577310

2 anmeldelser af Eurosport Danmark ApS

 • Mathiesen M.
  • 1
  • 12. apr 2012

  Bundesliga Dortmund - Bayern
  Denne kamp blev helt domineret og totalt ødelagt af to irriterende kommentatorer. Specielt den ene - Mark - talte hele tiden, uafbrudt, uden pauser om fuldstændig ligegyldige ting, der intet havde at gøre med kampen. Fjern venligst denne Kloge Aage, så vi i fremtiden kan nyde kampene. Prøv at kigge på tysk tv: Kun een kommentator, der ikke - ikke taler hele tiden.
  L. Mathiesen

 • Kihl K.
  • 1
  • 20. maj 2011

  Danske tenniskommentatorer
  Alle danske tennisjournaliser på eurosport har den teori, at enhver form for fejlslag hos en spiller, f.eks. servefejl, slag ved siden af banen, en fejlflugtning osv., skyldes manglende koncentration. Manglende koncentration er forklaringen på næsten alle tennisfejl uden undtagelse. Når man hører andre mere kompetente tennisjournalister, så kan man høre helt andre langt mere interessante forklaringer, f.eks. forkert benarbejde, rammeslag, at de bøjer sig bagover i slagøjeblikket, at de slagflugter i stedet for en rigtig flugtning osv. Er der nogen i eurosports ledelse, der gider forklare de danske kommentatorer, at manglende koncentration er en pseudoforklaring, at manglende koncentration er åndelig dovenskab og udtryk for uvidenhed. At forklaringen "manglende koncentration" i enhver sportsgren ikke forklarer noget som helst?
  Venlig hilsen
  Preben Kihl

  • Dakar Rallye
   Jeg følger udsendelsen med interesse men må desværre konstatere, at dét deltagerne siger på spansk eller fransk bliver slet ikke oversat korrekt. I jeres usendelse 16. januar fortæller den spanske biker, Joan Barreda Bort, at hans skulder er gået af led, han han mange smerter og at han går til fysioen fordi han har det ret dårligt. Han siger også,¨at han er faldet pga hans briller var så mudret. Jeres komentator, Claus, opdigter en masser vrøvl.... det er ikke godt. Og det samme idag med Cyril Despres på fransk.. Kedeligt at seerne bliver så misinformeret..Venlig hilsen,
   Stella

  • Tilføj kommentar