Din Min Trafik ApS

Amagerbrogade 73, 2300 Copenhagen, Danmark Get Directions to this spot
Amagerbrogade 73
2300 København
Danmark
+45 70230070

2 anmeldelser af Din Min Trafik ApS

 • Morgan J.
  • 1
  • 05. feb 2014

  Lad os straks være ærlige og indrømme at få køreskoler får en pris for gennemsigtighed og kvalitet.
  Din Min er en køreskole på Amagerbrogade, der med sine pæne og rene lokaler skiller sig ud. Man får en god forklaring på hvordan undervisningen skal forløbe og alt virker gennemskueligt. Priserne var ikke specielt billige, men omvendt kan den billige løsning vise sig mere bekosteligt i det lange løb. Der blev betalt kontant og købt en tillægspakke som skulle sikre hurtig beståelse.
  Den teoretiske undervisning er næsten udelukkende computerbaseret og acceptabel. Andre køreskoler har dog langt bedre test-teoriprøver. Ved at være elev (eller købe sig adgang) ved disse skoler får man adgang til deres fantastiske webbaserede materiale. Havde jeg ikke brugt disse køreskolers materiale havde jeg aldrig bestået teoriprøven.
  Køreskolen skal levere et køretøj som er sikkert og lever op til de krav der stilles af myndighederne. At jeg hele to gange skal opleve at sagkyndig siger nej til køretøjet er ikke acceptabelt.
  Mange køreskoler virker plaget af nepotisme. Din Min er ingen undtagelse. Den kompetente underviser vil identificere elevens problem og søge en løsning. At gentage problemet er ikke at identificere eller løse problemet. Til gengæld tjener køreskolen ekstra ved at køre en masse timer hjem til skolen.
  Materiale om bilens udstyr blev først udleveret EFTER køreprøven.
  Man kan kalde eleven uegnet, men andre undervisere viste denne elev på rette vej. Det er muligt at andre har bedre erfaringer med andre køretøjer og undervisere hos Din Min, men for mit vedkommende var Din Min desværre et dyrt og bøvlet bekendtskab som jeg ikke kan anbefale.

 • Renogipit R.
  • 1
  • 29. sep 2011

  Din Min Trafik, er en nyopstartet køreskole med meget erfarende kørelærere. Min kørelærer, Jacob, var helt fantastisk. En dygtig underviser og en rigtig "guttermand". Hans elever består første gang 9 ud af 10 gange og jeg bestod også første gang. Hvis du skal have kørekort så drop de store køreskole "pengemaskiner" og få en personlig og kompetent oplevelse hos Din Min Trafik. Det er bare et godt råd.
  Mvh, Henriette
  Ps. (jeg er ikke blevet betalt for at skrive dette!)