Bilbiksen

Truelsensvej 22, 7400 Herning, Danmark Get Directions to this spot
Kategori:
Biler
Truelsensvej 22
7400 Herning
Danmark
+45 97213020

8 anmeldelser af Bilbiksen

  • 07. feb 2015

  HAN SNYDER DIG!

  Jeg er blevet snydt nøjagtigt som de andre her beskriver. 6 uger efter køb opdages en væsentlig fejl og han er ubehagelig og har bilen inde 2 gange, hvor den ikke bliver lavet og til sidst stopper den meget ubehagelige kontakt pludselig.

  Han er smart for han har fundet noget af et nummer! Han skræmmer og chikanerer kunder der køber biler fyld med fejl så meget, at man ender med selv at betale for at slippe for at have med ham at gøre. Og dette selvom han lovmæssigt skal afhjælpe fejlen. Jeg havde FDM med ind over men det hjalp ikke overhovedet.

  Det sidste jeg kunne gøre var at tage sagen til ankeklage nævnet for biler. Dette tager 6-9 mdr og med min bil´s fejl, ville jeg ikke kunne kører i den så længe uden at det skulle laves og den må ikke laves før retssagen er slut, så ja hos mig endte det også med at jeg måtte igennem flere mdr dårlige nerver i forsøgt på at få bilbiksen.dk til at afhjælpe fejlen for til sidst at måtte betale 12.000 kr. for selv at få den lavet.

  HOLD DIG LANGT VÆK FRA BILBIKSEN.DK !!!!!!!!!!!!!!!!

  • 19. okt 2014

  Det kan på ingen måde anbefales og handle bil der!!!
  Han blev meget ubehaglig, da jeg påpegede at der var alvorlige fejl på bilen en uge efter købet. Da ville han bestemt ikke rette fejlende i første omgang. Men gik med til det, efter en lang kamp om at jeg faktisk havde krav på at det skulle laves.

  Så bilen blev sendt til hans mekaniker og der kunne den ikke laves i første omgang, så jeg måtte køre hjem igen (CA100km) og sådan forgik det 4 gange, indtil jeg til sidst gav op, da han ikke er en rar mand og snakke i telefon med. Han er en synder, ondskabsfuld og umenneskelig.!

  SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA HAM

 • Conniefdk C.
  • 1
  • 18. okt 2013

  Købte desværre en bil der d28/9-2013 ,det viste sig der var en defekt ved føler så bilens motor blev varm toppakning var defekt, ringede da han havde fået bilen leveret med auto hjælp, gik der fem hverdage før jeg igen kunne få bilen, han mente det var min skyld toppakning var gået, så jeg skulle betale ham 2.200kr for at få bilen lavet, kunne ikke få en kvittering på hvad der var lavet ved bilen ,forlangte at få han underskrift på jeg havde betalt fik en lille lap papir med han underskrift, ,han påstod det var mekanikeren ved siden af der havde lavet bilen for ham, og at de ikke havde lavet en regning endnu, hmmm og jeg måtte først hente bilen fredag efter kl 15.00 der var der lukket hos mekanikeren som skulle have lavet bilen mærkeligt ,da jeg så var kommet hjem med bilen lugtede den brændt var hos min egen mekaniker håndbremsen var rustet fast og sad og klemte , ja og bilen skulle være nysynet, og jeg har stadig ikke modtaget en regning med kvittering så jeg kan se hvad der er lavet, men en ting er helt sikker jeg køber IKKE bil der mere og kan absolut ikke anbefale andre at gøre det

 • Inger m J.
  • 2
  • 28. jul 2013

  ja bare han snyder de forkerte en dag

 • F H.
  • 1
  • 22. mar 2013

  Købte desværre også en bil af ham i september 2012,ganske flink inden handlen,men noget helt andet når man skal have lavet noget,ikke et sted jeg vil handle igen

 • Henrikskytte H.
  • 2
  • 24. feb 2013

  et meget dårligt sted at handle han omgåes købeloven efter sin egen hoved og udlevere først en købt bil ved betaling på 500 kr ved reklamations opgave og siger at det værksted han bruger må jo nok stikke de penge i deres egen lomme. og han snyder kunder med nys. biler der ikke er det ved køb og undervognsbehanling

 • Henrikskytte H.
  • 2
  • 24. feb 2013

  lorte sted at købe bil

 • Hansenkenneth78 H.
  • 1
  • 30. okt 2012

  Solgte mig bil.. der gik 3 uger så begyndte klonk lyde fra forenden .. den hang på bremserne .. kontaktede bilbiksen og forklarede hvad den gjorde, blev bedt om at komme ned med den, hvor bilen blev kørt hårdt af sælger , høje omdrejninger voldsomme opbremsninger osv, self på parkeringsplads. blev fortalt han ikke kunne finde/høre noget .
  Kom hjem .. dagen efter var det sjovt nok der igen .. tog igen ned til bilbiksen for at få bilen lavet .. fik skilt trommelbremse ad af praktikant, efter fjere tæsk med hammer, selv om en skruetrækker selvfølgelig kunne have gjort det ved at vippe split op igennem bolthuld.. men hva ..
  nyt monterings del blev hentet fra forhandleren ved siden af og blev samlet igen.( hvorfor han ikke lige selv havde de dele ved jeg ikke noget om .. fusker øhm) ,
  Det hjalp dog overhovedet ikke på bremserne, så bestemte mig for at lave det selv, smed bilen op på bukke, skilte trommelbremser ad .. så da at de var gennemtæret af rust. gik derefter fronten efter og der var 0,x mm slidflade tilbage på klodser foran, trods at bilen var blevet klargjort + gennemgået af dem ( deres ord for det).
  kontaktede dem omkring det at det ikke kunne være rigtig .. blev snerret af i tlf og fik at vide at sådan skulle den være, man kunne ikke forvente at få en ny bil når man køber brugt.
  Blev selvfølgelig nød til selv at ordne bilen når det nu ikke kunne lade sig gøre nede hos dem,
  Bilen kostede mig 51000 .. self ikke en ny bil, men forventer godt nok at bremserne er lovlige, + at åbentlyse reperationer bliver lavet af dem da det var fejl der var der ved købet.
  Så mit råd til dem der overvejer at købe bil af Bilbiksen.dk Truelsensvej 22 ..
  Lad VÆR !
  Flink og hjælpsom i starten . indtil du beder dem udrede fejl og mangler.