Hj Vvs (Heine Karsten Jørgensen)

Ramsøbakken 39, 4621 Gadstrup, Danmark Get Directions to this spot
Kategori:
Entreprenører
Ramsøbakken 39
4621 Gadstrup
Danmark
+45 46192712

1 anmeldelser af Hj Vvs (Heine Karsten Jørgensen)

 • Saraahmed S.
  • 1
  • 04. maj 2012

  HJ VVS v/Uffe Henry Henriksen har været under al kritik!
  Jeg skulle have tjekket mit badeværelse for evt. manglende vådrumsmembran, der senere viste sig at være der alligevel, og modtager en måneds tid efter en uberettiget regning på knap 3.000 kroner, hvor der i regningen er specificeret ting jeg aldrig har bedt dem om at udføre, et x antal ekstra timer, hvorpå de aldrig har været til stede og så ville de iøvrigt have betalt deres firma-bil gange 2! Alene her er der alarm-klokker der ringer og en mavefornemmelse, der fortæller, at dette firma er det rene bondefangeri og at de alene er ude på at snyde! Jeg er en ung pige, så de har vel troet at jeg var dummere end som så, der blot betalte for deres bedrageriske håndværker metoder ;-) Men jeg lurede desværre lynhurtigt at den regning ikke havde noget på sig i forhold til hvad der står specificeret på regningen og jeg ringer derfor - noget sur, forståeligt nok - Uffe Henry Henriksen op, hvorefter vi her har en lang og yderst uprofessionel diskussion hvad angår regningen. Han indvilliger dog efter megen frem og tilbage, i at slette deres uberettiget regning og jeg tror at den skal lukke her. Lige så ringe deres inkompetente arbejde har vist sig at være, ja - lige så ringe er deres bogholderi (som Uffe Henry Henriksen selv sidder med) og jeg må godt og vel endnu en halvanden måneds tid senere SELV finde ud af, at ham Uffe stadig væk holder deres uberettiget restancer imod mig og at han altså ikke har fået slettet regningen, som han lovede pr. telefon for en tid siden! Hvis ikke det var fordi at han selv havde knaldet røret på (ja, servicemindedhed kender de heller ikke til - derfor den uprofessionelle samtale vi havde), ja så havde jeg optaget samtalen og lagt den ud, så I selv kunne høre og at det måske kunne advare andre imod at bruge dem fremover!
  Jeg må desværre derfor have fat i ham Uffe igen, hvorefter han lyver og bedrager med hvad han skulle have sagt og ikk sagt, som sædvanlig. Det er desværre ord mod ord, så hvis han vil synke så lavt og slippe fra det, så vil jeg lade ham om det, - endvidere ender det med at han siger, at han vil sende en ny regning... Ja ja, det er godt med ham, jeg har sat advokater på sagen nu, da jeg ikke finder mig i det bondefangeri deres firma har kørende. Så må Uffe tage den ad rettens vej.
  Dette er selvfølgelig min egen hændelse med firmaet og derfor min egen subjektive holdning og opfattelse af hændelsesforløbet, men det vidner absolut ikke om gode ting og hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Vi er flere i den ejerforeningen, de har lagt visit hos, som er utilfredse med deres udførte arbejde, så alene kvalitetssikring kan de heller ikke leve op til.