Skejbylægerne Lars Løvgreen og Pernille Bech

Skelagervej 7, 1. 0004, 8200 Aarhus, Danmark Get Directions to this spot
Skelagervej 7, 1. 0004
8200 Århus
Danmark
+45 86109777

1 anmeldelser af Skejbylægerne Lars Løvgreen og Pernille Bech

 • ngr
  • 3
  • 31. jul 2011

  Uforskammet, respektløs og uprofessionel behandling

  Skejbylægerne har nægtet at have mig som patient og begrundet det overfor Region Midt således:
  "Forud herfor har der været en del skriftlig korrespondance samt telefonkontakt, hvori patienten gentagne gange har ytret sig miskrediterende omkring vores faglighed, behandlingsstrategi og menneskelige egenskaber. Samtidig har tonen overfor vores hjælpepersonale til tider været skarp og hånlig. Han er derfor ved flere tidligere lejligheder blevet bedt om at overveje det fremtidige behandlingsforløb hos os. På trods at dette, bliver Niels Tang Graverholts adfærd tiltagende uacceptabel, hvorfor vores konklusion slutteligt bliver, at der ikke er den nødvendige tillid i læge-patient forholdet til en for patienten hensigtsmæssig fremtidig behandling."

  Det er ganske korrekt, at jeg har udtalt mig nedladende om dem, bla. fordi [Skejbylægerne] har ladet mig gå i 3½ år og æde spandevis af Kodein (meget stærkt og afhængighedsskabende) p.g.a. smerter p.g.a. nervebetændelse uden at røre en finger for mig.
  Da [Skejbylægerne] endelig tog sig sammen, kom jeg efter eget ønske på privatklinik, hvor de hjalp mig af med smerterne. Men i mellemtiden havde jeg været nødt til at opsige mit højtelskede job og gå på efterløn - også p.g.a. en mangeårig depression.

  For nogle år siden købte jeg medicin for over 20.000 om året, og en sød apotekerassistent sagde, at jeg skulle få min læge til at søge kronikertilskud. Det kunne jeg ikke få, sagde [Skejbylægerne].
  Først da hun 2 gange mere havde fået mig til at bede [..] om det, og jeg slog i bordet, søgte [Skejbylægerne] det - og jeg fik 2.500 kr.! Muligvis en klatskilling for [..], men ikke for mig.

  [Skejbylægerne] har flere gange lukket for telefonen, selv om det var i telefontiden.
  Når jeg har beklaget mig over det [..], ignorerer [Skejbylægerne] det.

  Jeg kører i øjeblikket en klagesag mod dem, og jeg overvejer at oprette en hjemmeside, hvor jeg fortæller hele historien.
  Du må gerne få klagesagen - skriv til nielsgraverholt@mail.com

  Har lige tjekket deres hjemmeside, hvor man bl.a. kan læse, at klinikken var lukket 9.12.2010 p.g.a. kursus og i uge 7 2011 p.g.a. ferie - endnu en bekræftelse af min påstand om, at de er fuldstændig håbløse til kommunikation. Desuden demonstrerer det jo også mangel på respekt for patienterne.